+31 20 7589836 info@abc-legal.com Jan Luikenstraat 92 P/R, 1071CT Amsterdam
Loading...
Advocatuur2018-10-08T19:18:29+00:00

Advocatuur

‘See you in court’ is de meest gehoorde tekst in advocatenseries. En zeker, daarin onderscheidt de advocaat zich van andere juridische adviseurs, alleen beëdigde advocaten mogen u bij de rechter vertegenwoordigen. Maar we houden een rechtszaak het liefst als optie in de binnenzak, want pleiten, bewijzen en overtuigen kan aan elke tafel. Gedurende de gesprekken weet de derde partij dat als het niet goedschiks kan, het ook kwaadschiks kan: met ABC Legal heeft u ervaren warriors in huis, voor alle procedures, bestuursrechtelijk of civiel, bij rechtbank, gerechtshof of commissariaat. Heeft u een vraag? Bel ons eens voor een gesprek: +31207589836. Dat kan elke dag, 24 uur per dag.

Business

Business en legal gaan altijd hand in hand, elke juridische kwestie is deel van een groter geheel. Wij combineren kennis van het recht met kennis van uw bedrijfstak. ABC Legal heeft praktijkervaring binnen een breed scala aan sectoren, ieder van onze advocaten kent het terrein waarin zij of hij adviseert van binnenuit. Dat maakt onze advocaten al direct vanaf de start een gesprekspartner met inzicht en overzicht, met oog voor het gehele bedrijf. Voor zelfstandigen en MKB, van het beoordelen van contracten tot eigendomsrechten, strategische keuzes en businessmodellen. Heeft u een vraag? Bel ons eens voor een gesprek: +31207589836. Dat kan elke dag, 24 uur per dag.

Consultancy

Elk businessproces is een legal proces. Soms verschijnen de juridische aspecten aan de oppervlakte, soms is het wat minder duidelijk, maar ook dan is het zaak dat u de kansen en risico’s kunt adresseren en aanpakken. ABC Legal adviseert ondernemingen en non-profit organisaties bij het opzetten en implementeren van processen. Consultancy kan op bescheiden schaal, zoals een scan van uw onderneming of veranderingsproces, tot het opzetten of her-structuren van uw legal & business afdeling, inclusief werving en on site begeleiding. Het is voor ABC Legal al jarenlang vertrouwd terrein. Heeft u een vraag? Bel ons eens voor een gesprek: +31207589836. Dat kan elke dag, 24 uur per dag.